Hvem står bag Galleri Katinka?

Jeg hedder Katinka og bor med min familie på en gård i en lille landsby, der hedder Kvorning. Jeg har altid været interesseret i dyr og deres velvære. Jeg er uddannet dyrepasser og har yderligere læst til veterinær sygeplejerske. Da jeg var lille havde vi høns, kanin, marsvin, ponyer og geder. I dag er mit liv også fyldt med dyr – vi har en stor flok Texelfår, 2 køer, 3 ponyer, høns, 2 hunde og 3 katte. Til højre er lidt billeder af dem.

Jeg vil  gerne have et minde om mine dyr i huset, også de dyr, som desværre ikke længere er her. Jeg har altid været kreativ. Da jeg malede et maleri af min gamle sankt bernhard fik jeg så mange gode reaktioner, at jeg besluttede mig for at male på bestilling.

Jeg arbejder hjemme i mit atelier, som jeg åbnede i 2016. Det er et dejligt lyst sted hvor jeg kan male i ro. Jeg har åbent efter behov og aftale.

Du kan møde mig på forskellige markeder og messer i regionen. Flere gange om året tager jeg på en tur til mine hollandske kunder. Har du spørgsmål? Du må gerne sende en mail til gallerikatinka@yahoo.com