Ny Hjemmeside!!!

Ny Hjemmeside!!! 150 150 Galleri Katinka

Kære Læsere,
Det har allerede været længe siden jeg skrev sidst, og der er sket meget.
Som første har jeg været i gang med den her spritny hjemmeside, som jeg synes er meget bedre end min gamle side, den er i hver fald meget nemmere for mig at bruge og opdatere den.

Det anden “lille ting” jeg har været i gang med er mit skandinavisk/hollandsk dyre-alfabet. Til dem der ikke følger med på min facebookside: indtil videre har jeg lavet Tess Tårnfalk, Finn Fasan, Elizabeth Elg og er jeg igang med bogstavet s, hvor der kommer til at bo et flot lille stenmår på, jeg er dog ikke hel sikker på hvordan den skal hedde lige nu. Har i en ide?
Jeg synes at det er super at male alfabetet, og er glad for at jeg kan sige at der vil kom officiele, håndsignerede og nummererede kunsttryk til salg af mine bogstaver.

Noget jeg selv også er ret begejstret over er at det fra det her forår vil være muligt at følge en workshop dyreportrætter i akrylmaling hos mig. De vil finde sted i små grupper af højst 4 personer på et rigtigt skønt sted i mellem natur og marker. Jeg synes det er super spændende og jeg håber at i har lyst til at være med!

Det var så lige de sidste nyheder fra mig, der er så meget mere jeg kan fortælle, men det bliver så noget til næste gang.

Mange tak til alle jer der læser min blog,

Hilsen, Katinka